Qysh me u ba web developer?Published
Kam fol mbi anomaline (nje problem tejet i theksuar sidomos tek fillestaret/studentet) e mospercaktimit ne karriere dhe (roadmap) qysh me u ba web developer

Cka eshte MERN stack (qe permendet ne video): https://www.mongodb.com/mern-stack

Behu pjese e komunitetit:
https://www.facebook.com/groups/perprogramera

Nese deshiron me u ba full-stack developer e keni mundesine e arte per ta realizuar enderren tuaj duke ndjekur trajnimin: https://bootcamp.perprogramera.com i cili fillon ne muajin Maj 2022
Category
Web design
Be the first to comment